Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3228Bulgaria lira.bg Wordpress Database
STAFF TEAM
Bulgaria lira.bg Wordpress Database

format: csv

[/code]
"13","195","Атанас Ганчев","[email protected]",,"95.42.217.129","E, пропуснали сте Кръстю Пишурката, но да не сеем на корена ряпа и на ряпата корен. Та,защо не съм културтрер, па и телевизионер от калибъра на Бай Вучката, та  да им разкажа аз игричката на всички тия , дето уж се борят с корупцията, проституцията, а всъщност таковат...демократичната ни Конституция....Но млъкни, простак, аз съм бай Вуче, на всяка тоталитарна власт верен ятак и впоследствие ортак, на всеки новотронясан Дуче - верно куче...Е, не Баскервилско, но все пак верен Барак.","0","1",,,"0","0"
"14","195","Атанас Ганчев","[email protected]",,"95.42.217.129","Хиляда осемстотин и осемдесет и щеста година.Три години преди да се появи първият роман в новобългарската литература ""Под игото"" се ражда  романът ""За гъзоотделето"" и начева сливковщината.Вече сто и двадесет и пет години тя е нераздебна част от родната ни словесност....Великолепна книга, време беше да се появи в този си вид - занимателна, язвителна, но и културологична. А в горния си коментар, понеже го писах прима виста ,финалът би звучал по-добре::Е,не Баскервилско, но подвърти куйрук и поцелуй ръчица,нашенски Барак. Благодаря за естетическата наслада.","0","1",,,"0","0"
"15","514","Б.","[email protected]",,"77.71.48.101","Хубава статия.
Опасявам се, че към творбите на страна, където всеки втори пишещ се има за литературен гений, а награди за книги получават едни и същи лица на принципа ""известно име, хайде да му дадем награда"", дълго няма да се проявява голям интерес. Има нещо  сбъркано в българското оценяване на литература. Позицията на редица автори ме разочарова с това, че колкото по-зле пишат, толкова повече награди вземат. Омерзява ме стремежът им да издават книгите си веднага, набързо, начесто, на всяка цена, без да проявят малко самокритичност и разчитайки на стари лаври. Когато получат голяма сума,  нашите юнаци (и юначки) не отделят нито стотинка  за благотворителност или частично подпомагане на книга на свой безпаричен талантлив колега, а ги влагат в собствени нови издания. Порочен кръг.
Радвам се, че посочените в статията автори са превеждани - харесвам ги.","0","1",,,"0","0"
"16","11521","Dimana","[email protected]",,"85.130.93.116","За бога ТОЛКОВА МНОГО ми се иска да си купя някоя яой книга....ама пусто, няма откъде!....","0","1",,,"0","0"
"18","11869","Нора","[email protected]",,"213.226.5.6","Не мога да им се начуда на някои хора. Как така на 26-7 години се пишат мемоари?! Не може ли да ги пише поне когато се откаже от футбола?! Мемоарите не трябва ли да проследят по-голяма част от живота на един човек?! Хората пишат спомени, когато станат на 70-80 години...а нашия тръгнал да ги пише когато е на 26. Аман от комерсиализъм.","0","1",,,"0","0"
"19","12027","Емил А. Георгиев","[email protected]","http://delibertate.info","130.204.132.241","Ако става дума за превод от немски, то как точно е бил определен Иван Михайлов? ""Македонист"" в комбинация с неговото име звучи най-малкото нелепо.","0","1",,,"0","0"
[code]

Hidden Content
You must register or login to view this content.
STAFF TEAM
nice work
Reply
STAFF TEAM
Thank you very much !!!!!!!!!
CHEAP Legacy Hulu With LIVE TV - DirecTV - FuboTV - SlingTV - Netflix - DAZN - Disney - And more, Stable Streaming Account at FLEXHUB STORE ✨
Visit ✨KUBOAAH Shop ✨to make your purchase today!✨

[Image: que-podemos-aprender-de-los-servicios-de...-22205.jpg]
Reply

Reply to this thread